Eskişehir Kartalları: Keskin Bakış, Güçlü Vizyon!
Takımımız, Eylül 2024'te final projemizi hayata geçirmek amacıyla kurulmuştur. Adını, kartalın keskin görüşü ve zorlu koşullarda dahi hedefini doğru tespit edebilme yeteneğinden alan Eskişehir Kartalları, bu vizyon doğrultusunda Teknofest Proje Yarışması’nda yerini almaktadır.
Bir bilgisayar mühendisi ve bir endüstri mühendisinden oluşan ekibimize Arş. Gör. Dr. Ahmet AYDIN danışmanlık yapmaktadır. Çalışmalarımız, makine öğrenmesi, derin öğrenme, örüntü tanıma, sağlıkta yapay zeka ve güvenlik uygulamaları gibi alanları kapsamaktadır. Başlangıçta bir final projesi olarak yola çıktığımız bu süreçte, literatüre katkı sağlama hedefiyle çalışmalarımızı her geçen gün daha da ileri taşımaktayız.
Şu anda, güvenlik alanında makine öğrenmesi ve derin öğrenme tekniklerini kullanarak belirli el sekanslarını algılayıp yetkililere hızlı alarm veren bir sistem geliştirmekteyiz. Yenilikçi bakış açımız ve güçlü teknik altyapımızla, geleceğin güvenlik sistemlerine katkı sunmayı amaçlıyoruz.
Eskişehir Kartalları olarak, hedefimize keskin bir bakış ve güçlü bir iradeyle ilerliyoruz!